Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou Degà a Infermeria de la UdL i repeteix Degà a Lletres

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Joan Blanc nou Degà d’Infermeria i Joan Busqueta repeteix com a Degà a Lletres de la Universitat de Lleida

 Aquest dimecres 13 de febrer s’han realitzat les eleccions a Degà a la Facultat d’Infermeria  i a la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida.

 A la Facultat d’Infermeria s’hi presentava una sola candidatura i ha estat elegit el professor Joan Blanco. Ha votat la Junta de Facultat amb 27 vots a favor i 4 en blanc.   

 A la Facultat de Lletres s’hi tornava a presentar per un segon mandat el professor Joan Busqueta. També era una candidatura única  i ha obtingut 73 vots a favor i 5 en blanc.

foto_Joan_Blanco

 El nou Degà Joan Blanco és diplomat en Infermeria i Màster en Ciències de la Infermeria per la UdL. Després de treballar a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i a l’Hospital de Santa Maria,  al 2009 es incorpora a la facultat, on ha estat coordinador del grau d’Infermeria i director del Postgrau Universitari d’Atenció Integral a la Persona amb Ferides Cròniques. També forma part del Grup d’investigació en envelliment saludable. 

El seu equip deganal és: 

Vice-degana Cap d’estudis: Teresa Torner
Vice-degana: Carmen Nuín
Secretari acadèmic: Francesc Valenzuela

Lletres
El Degà Joan Busqueta és doctor en Història Medieval per la Universitat de Barcelona. Després d’haver estat professor de la UB, s’incorpora a la Facultat de Lletres de la UdL el curs 1990-1991. Entre les tasques de gestió universitària que ha desenvolupat al llarg d’aquests anys, ha estat Adjunt al Vicerectorat de Recerca, director acadèmic del 700 Aniversari de la Universitat de Lleida-Estudi General, director de la Fundació UdL i de la Universitat d’Estiu. Degà de la Facultat de Lletres des de març de 2010. 

El seu equip deganal és:

Vice-degana cap d’estudis: Carme Figuerola
Vice-degana: Carme Bellet
Vice-degà: Josep Anton Clua
Secretària acadèmica: Rosa M. Mateu

————————————————————————————————-

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere