Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Acte de presentació de la campanya contra el malbaratament d’aliments “Som allò que llencem”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 cartell_malbaratament

 La Universitat de Barcelona i la Fundació Banc dels Aliments, conscients dels greus problemes de la societat catalana en temps de crisi, uneixen esforços i engeguen una iniciativa que pretén obrir un debat sobre el malbaratament alimentari i la necessitat de trobar-hi una solució. El 2014 ha estat declarat “Any Europeu contra el Malbaratament d’Aliments”.

 En aquest context, la UB i el Banc dels Aliments posen en marxa la campanya «Som allò que llencem», que es presentarà en un acte aquest de 5 de març, a les 13 h, al campus de l’Alimentació de la UB, situat al recinte de Torribera (Santa Coloma de Gramenet). En aquest campus s’imparteixen els graus de Nutrició Humana i Dietètica i de Ciències i Tecnologia dels Aliments, ensenyaments adscrits a la Facultat de Farmàcia de la UB.

 En la presentació, presidida per Misericòrdia Garcia, comissionada per a Desenvolupament Social i Envelliment de la UB, hi intervindran Antoni Sansalvadó, president del Banc dels Aliments; Mercè Pallàs, vicedegana d’Afers Acadèmics i Estudiants de la Facultat de Farmàcia; Màrius Rubiralta, director del campus de l’Alimentació de Torribera, i Raul Moreno, tinent d’alcalde de Benestar Social i Famílies de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

 A llarg de l’acte, Abel Mariné, catedràtic emèrit del Departament de Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Farmàcia (adscrita al Barcelona Knowledge Campus), farà una xerrada sobre la caducitat dels aliments; Jordi Peix, vicepresident del Banc dels Aliments, presentarà el Pla de lluita contra el malbaratament alimentari, i Antoni Massanés, director general de la Fundació Alícia i investigador de l’Observatori de l’Alimentació de la UB (ODELA) i Paco Muñoz de la l’Oficina de Medi Ambient de la UAB presentaran la Guia per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering.

 L’acte, que està impulsat pel Comissionat per al Desenvolupament Social i Envelliment de la UB, té el suport del campus de l’Alimentació de la UB (adscrit al HUBc, el campus d’excel·lència de la salut) i d’Alumni UB.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere