Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Universitats públiques de Catalunya a Hong Kong

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

apaie

Les universitats públiques de Catalunya i el Govern de la Generalitat estant participant per primera vegada a la conferència anual de l’Asia-Pacific Association for International Education (APAIE), una de les fires universitàries més importants del món i la principal d’Àsia, que té lloc a Hong Kong de l’11 al 14 de març de 2013.

 La delegació catalana comptarà amb representants de la Generalitat de Catalunya, de l’Associació Catalana d’Universitat Públiques (ACUP) i de la UB, UAB, UPC, UPF, URV, UdG i UdL.

 L’Asia-Pacific Association for International Education (APAIE) és una associació internacional sense ànim de lucre, fundada el 2004 a la Universitat de Corea, a Seül, que agrupa representants universitaris de tretze països o regions d’Àsia-Pacífic.

 L’APAIE té com a objectiu principal assolir una major cooperació entre les institucions acadèmiques d’educació superior, fomentar la investigació i estimular i facilitar l’intercanvi i la internacionalització de l’educació superior a l’Àsia, a les regions del Pacífic i a tot el món, així com promoure i donar suport a la internacionalització de les seves institucions acadèmiques.

 La “2013 APAIE Conference & Exhibition” es celebra a la Chinese University of Hong Kong de la ciutat  Hong Kong. Per enguany que és la vuitena edició, el tema de la conferència és  “An Ascendant Asia-Pacific: International Higher Education in the 21st Century”. Totes aquestes activitats, tant la fira com la conferencia, les emmarquen en el 50 aniversari de la Chinese University of Hong Kong.

 L’APAIE ofereix àmplies oportunitats per a educadors i estudiants per intercanviar estratègies i polítiques de mobilitat, desenvolupament i cooperació en temes relacionats amb la internacionalització de les universitats. El certamen, amb més de 100 estands i més de 1.000 delegats de sistemes universitaris d’arreu del món, inclourà entre altres activitats tallers, exposicions, networking events i visites a universitats locals.

 El Govern de la Generalitat, amb la voluntat d’impulsar la internacionalització del sistema universitari i de recerca de Catalunya, donarà a conèixer en aquesta fira la seva oferta d’estudis superiors al mercat asiàtic sota la marca Study in Catalonia. El Consell Interuniversitari de Catalunya, presentarà iniciatives d’internacionalització en les sessions paral·leles del congrés.♦

 

hk fotoscatalonia

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere