Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dilluns, setembre 28, 2020
Sou aquí: Home » Miscel·lània » La petjada ecològica al Camp Nou / UIC

La petjada ecològica al Camp Nou / UIC 

compartir

CAMP NOU

Com reduir la petjada ecològica al Camp Nou, pòster guanyador de la IV Jornada de Sostenibilitat / UIC

Un grup d’alumnes de la Facultat d’Educació de la Universitat Internacional de Catalunya s’ha alçat amb el primer premi en categoria pòster al IV Taller Transversal de Sostenibilitat de la UIC amb un projecte que proposa reduir la petjada ecològica del Camp Nou.

 Segons l’estudi presentat pels alumnes, al Camp Nou es consumeixen 14.860 kW de llum al dia per partit, la qual cosa equival a l’energia que consumeix tota una família durant trenta-tres mesos. Els guanyadors del Taller Transversal, alumnes de tercer del grau en Educació Primària, aposten per les plaques solars i per jugar de dia, per tal de minimitzar l’impacte.

 La IV Jornada de Sostenibilitat de la UIC, celebrada sota el lema “Què podem fer per reduir la petjada ecològica” va acollir el dijous 14 de març diverses taules rodones, conferències i tallers per reflexionar, amb l’aportació d’experts de diferents àmbits, sobre l’estat del planeta i com la societat pot contribuir a un desenvolupament humà integral. En el marc d’aquesta jornada, els alumnes van presentar propostes de millora per reduir la petjada ecològica mitjançant projectes que s’han exposat al campus de la Universitat. Durant les sessions es va transmetre el concepte de sostenibilitat, destacant-ne les dimensions socials i educatives. 

 

Related posts:

Afegir un Comentari

You must be logged in to post a comment.