PUBLICITAT

Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornada Nutrició esportiva / CTNS-Reus / URV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Innovació en nous productes alimentaris per a la nutrició esportiva / URV

Dijous, 21 de març de 2013  al Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS) – Reus

 En la Jornada s’aportarà una visió científica sobre com optimitzar l’entrenament, el rendiment i la recuperació de l’esportista a través de la nutrició, fent ús dels coneixements més recents en nutrició esportiva i dels nous productes i suplements ergogènics del mercat de la nutrició esportiva.

Els objectius de la jornada són:

–  Aportar a les empreses interessades una visió actualitzada de l’estat de la ciència en relació als productes adreçats al mercat de la nutrició esportiva

–  Descriure els principals reptes científics en l’àmbit de la nutrició per a esportistes

–  Emmarcar l’estat dels components ergogènics pel que fa al tracte normatiu i posicionament científic que avala la seva efectivitat

Adreçada a personal directiu i d’R+D d’empreses i agents interessats en la innovació del mercat de la nutrició esportiva.

Organitzen el clúster Associació Empresarial Innovadora Nutrició i Salut  (AINS) i Catalan Sports Cluster Indescat.

La inscripció, gratuïta, la podeu fer a CLIQUE AQUÍ

 

———————————————————————-

 

Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS) – Reus

 El CTNS va ser creat el 2008 com una fundació impulsada per ACC1Ó, la Universitat Rovira i Virigli i el Parc Tecnològic del Camp, en el context de l’Anella de l’Agroindústria de Catalunya, per donar cobertura a l’R+D+I catalana en nutrició i salut.

 El CTNS ofereix a les empreses agroalimentàries serveis científics i tecnològics en tot el ventall d’aspectes que tenen relació amb el consum d’aliments i la salut, molt especialment en el camp dels aliments funcionals, productes que, més enllà de nodrir, actuen millorant o prevenint factors de risc de patologies i, per tant, condicionen l’estat de salut.

 Les línies de treball del CTNS inclouen l’assistència tècnica, el desenvolupament de projectes d’R+D+I i serveis tecnològics per a les empreses del sector agroalimentari. Inclouen els aspectes de seguretat alimentària d’acord amb la normativa vigent i la comprovació de l’eficàcia dels ingredients funcionals des de la seva extracció fins als estudis d’intervenció amb humans. 

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT