Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dimecres, desembre 11, 2019
Sou aquí: Home » Miscel·lània » Neus Pons, nova directora de la Formació Continuada de la UVic

Neus Pons, nova directora de la Formació Continuada de la UVic 

compartir

neus-pons

 Neus Pons acaba de ser nomenada directora de Formació Continuada de la Universitat de Vic (UVic). S’encarregarà de dirigir l’àmbit de màrqueting, organitzatiu i econòmic de l’activitat i d’organitzar-ne l’oferta formativa. També haurà d’implementar polítiques efectives d’enllaç entre els centres de la UVic i els sectors professionals, adaptar la formació a nous entorns (on-line, semipresencial), promoure la captació de fons públics i privats i promoure aliances estratègiques amb institucions i altres centres formatius. Neus Pons, que ha superat un procés de selecció obert, s’incorporarà al nou càrrec el dia 2 d’abril i tindrà dependència directa de l’adjunt al rector per a la Internacionalització i la Formació Continuada.

 Neus Pons va néixer a Valls el 1959. És llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i ha dedicat tota la seva carrera professional al sector educatiu, des de la Formació Professional fins a la Universitat. Ha estat directora executiva de l’Escola de Postgrau de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i directora de Programes a l’Institut d’Educació Contínua (IDEC) de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), on també ha dirigit el Programa de Promoció del Grup UPF.

 Ha treballat a la Fundació EMI-IQS-Universitat Ramon Llull (URL) com a directora de Programes, i com a directora de la divisió que agrupà els Cicles Formatius de Grau Superior i el programa combinat de Bachelor i Diplomatura en Ciències Empresarials (URL). Ha estat professora d’Economia Política i Hisenda Pública a la Universitat de Barcelona.

 És membre de la xarxa RUEPEP (“Red Universitaria de Estudios de Postgrado y Educación Permanente”) des de la seva creació, i en va ser presidenta fins al setembre de 2012. Ha coordinat la xarxa ACECU (Associació d’Educació Continua Universitària), ha col•laborat en xarxes d’educació superior europees com EUCEN (European Universities Continuing Education Network); i d’Amèrica Llatina, com AUIP (Asociación Universitaria Iberoamericana de Postgrado) i RECLA (Red de Educación Contínua de Latinoamérica y el Caribe), de la qual ha estat vicepresidenta fins a l’any 2010.

 Fins al juny del 2010 va ser membre de la Comisión de Formación Continua del Ministerio de Educación que ha elaborat el document marc “La Formación Permanente y las Universidades Españolas”. També forma part de la “Subcomisión de Formación Permanente de la CASUE”, sectorial acadèmica de la CRUE. ♦

 

Related posts:

Afegir un Comentari

You must be logged in to post a comment.