Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dimecres, agost 5, 2020
Sou aquí: Home » Miscel·lània » Finalitza 11è cicle Agenda Política del Desenvolupament Humà Sostenible

Finalitza 11è cicle Agenda Política del Desenvolupament Humà Sostenible 

compartir

local_cat

Avui darrera sessió de l’ 11è cicle Agenda Política del Desenvolupament Humà Sostenible

 

 Durant el passat mes de març s’han celebrat les diverses sessions de l’11è cicle de conferències-debat sobre l’Agenda Política del Desenvolupament Humà Sostenible “Teixint Barris Cooperatius: Experiències i perspectives d’alternatives al Capitalisme i xarxes de cooperació social”, que organitzen la Càtedra UNESCO de Desenvolupament Humà Sostenible, l’ Ateneu Popular 9 Barris i la cooperativa autogestionada La Ciutat Invisible.

 Aquest cicle s’emmarca en el Màster en Desenvolupament Humà Sostenible Local i Alternatives a la Globalització Neoliberal de la Universitat de Girona, que es troba en la seva sisena edició i del què s’està a punt de llançar la setena edició.

 Avui dimecres dia 3 d’abril celebrem la darrera sessió d’aquest cicle, que ha comptat en totes elles amb una nodrida assistència de públic. Aquesta consistirà en una trobada d’experiències cooperatives i de gestió de recursos públics a diferents barris de Barcelona. Hi intervindran representants de:

– 9Barris cooperatiu i Ateneu Popular 9 Barris (Nou Barris)

– Ateneu La Flor de Maig (Poble Nou)

– Can Batlló i Sants Cooperatiu (Sants)

– CooperaSec (Poble Sec)

– Ateneu Popular l’Harmonia (Sant Andreu)

La sessió tindrà lloc a les 19.30h a l’Ateneu Popular 9 Barris, al carrer Portlligat 11-15 de Barcelona.♦

 

 

 

Related posts:

Afegir un Comentari

You must be logged in to post a comment.