Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dimarts , desembre 1, 2020
Sou aquí: Home » Espai solidari / ONGs » Blanquerna-URL col•labora en la Intermón Oxfam Trailwalker

Blanquerna-URL col•labora en la Intermón Oxfam Trailwalker 

compartir

IntermonOxfamTrailWalker2013

Estudiants de Blanquerna-URL participaran el pròxim dia 20 d’abril com a voluntaris en la 3a edició de la Intermón Oxfam Trailwalker.

 Aquesta col·laboració es concreta en: per una banda, la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna-URL serà la responsable del servei de Fisioteràpia en el punt de control de Girona capital, amb la participació voluntària de més de 30 estudiants de 3r i 4t del grau en Fisioteràpia. D’altra banda, 40 estudiants de 4t curs del grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) participaran com a voluntaris en els diferents punts de control distribuïts pels 100 km de recorregut, donant suport a l’organització i als participants de la marxa. Així mateix un grup format per professors i personal d’administració i serveis de Blanquerna estan inscrits com a participants.

 També, investigadors del Grup de Recerca i Innovació sobre Esport i Societat (GRIES) de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL en col·laboració amb Intermón Oxfam estan duent a terme una recerca que permetrà conèixer la diversitat de perfils participants així com els principals trets diferenciadors d’aquesta marxa solidària.

 Aquesta marxa, que organitza cada any Intermón Oxfam per lluitar contra la pobresa, és un dels majors desafiaments esportius i solidaris del món i consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones, els quals es comprometen a aconseguir donatius entre els seus amics i familiars que Intermón Oxfam destina a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a Àfrica, Àsia i Amèrica.♦


Related posts:

Afegir un Comentari

You must be logged in to post a comment.