Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dissabte, novembre 28, 2020
Sou aquí: Home » Docència » La Generalitat de Catalunya i la URL organitzen una sessió formativa sobre vins i caves

La Generalitat de Catalunya i la URL organitzen una sessió formativa sobre vins i caves 

compartir

vins_i_caves_castellroig_01

 La Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya ha organitzat una sessió formativa divendres que ve sobre vins i caves de Catalunya dins del màster de Protocol i Relacions Institucionals de la Universitat Ramon Llull (URL).

 Aquesta iniciativa, que també ha comptat amb el suport de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi), té per objectiu dotar els alumnes del màster “d’un coneixement sistemàtic” sobre els vins i caves que s’elaboren a Catalunya, ha informat la Conselleria en un comunicat.

 La sessió formativa serà impartida per l’enòleg de l’Incavi Enric Bartra, que compartirà amb els alumnes els principis bàsics del tast de vins i caves i els farà un recorregut per les denominacions d’origen vinícoles de Catalunya.

Aquesta iniciativa proporcionarà als alumnes les eines necessàries per poder incorporar productes de qualitat en els esdeveniments que organitzin, així com fer servir amb “destresa” els coneixements integrats al llarg de la sessió.

 El director general de l’Incavi, Jordi Bort, tancarà la sessió amb una intervenció sobre la importància del sector vinícola en l’economia catalana i el prestigi exterior.♦

 

Related posts:

Afegir un Comentari

You must be logged in to post a comment.