Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Segona edició del Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus: “Ull Nu” / Universitat d’Andorra

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

Segona edició del Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus:  “Ull Nu” / Universitat d’Andorra

 S’ha obert la convocatòria per a la segona edició del Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus, Ull Nu, un certamen adreçat a creadors tant professionals com no professionals de menys de 35 anys nascuts o que resideixin a qualsevol de les demarcacions dels Pirineus: Osca, Navarra, Guipúscoa, Lleida, Girona, Pirineus Orientals, Pirineus Atlàntics, Alts Pirineus, Alta Garona, Arieja i Andorra.

 Les obres presentades optaran als premis de les vuit categories, i es farà una selecció de les millors creacions que es projectarà al Centre de Congressos d’Andorra la Vella els dies 8 i 9 de novembre.

 La principal novetat d’enguany és l’increment de les dotacions dels premis, que passen de 500 a 800 euros, excepte la categoria de menors de 18 anys, que passa de 300 a 500 euros. També s’atorgarà el Premi del públic Universitat d’Andorra, un trofeu obra d’un artista andorrà. La resolució d’aquest premi es durà a terme a partir del recompte de les votacions que emetrà el públic assistent. El vídeo guardonat s’anunciarà durant l’acte de cloenda.

 

 Web oficial “Ull Nu – Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus” CLICA AQUÍ

 

——————–

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari