PUBLICITAT

Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Vila Universitària de la UAB celebra una gran festa per celebrar els 20 anys

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 vila_piscina,1

La Festa dels 20 anys de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona vol ser un espai per tal que els antics companys i residents es retrobin i comparteixin la seva experiència d’haver viscut a la Vila. La festa serà el proper dijous 30 de maig, a La Carpa de Sant Cugat. 

 La proposta dels organitzadors és quedar a Vila prèviament al sopar, per a fer una cervesa entre tots els vilatans i ex-residents. Des d’allà hi haurà un autobús llançadora fins a La Carpa de Sant Cugat, on tindrà lloc el sopar, a les 22 hores, i posteriorment la Festa, que començarà a mitjanit.

 S’ofereix també la possibilitat a aquells que participin en la Festa d’allotjar-se a Vila a uns preus més econòmics dels habituals. Així, es podrà descansar a un apartament de Vila 2, inaugurats el 2008, ja que segons els organitzadors la nit promet ser llarga.

 

 
LA RESIDÈNCIA MÉS GRAN I MÉS DINÀMICA

 Vila Universitària es va inaugurar el curs 1992-93, després d’acollir una part del personal dels Jocs Olímpics de Barcelona’92. Al llarg d’aquests 20 anys ha allotjat prop de 40.000 estudiants i professors.

 És el conjunt residencial més gran de tot l’Estat espanyol en un campus universitari, amb 811 apartaments i 2.324 llits. Va néixer amb una capacitat de 594 apartaments i 1.890 places, i al 2008 va ampliar la seva oferta construint l’edifici Vila 2, un nou concepte d’habitatge adreçat a estudiants de tercer cicle i professors visitants, amb 217 apartaments dobles i un capacitat per a 434 persones.

 Vila Universitària, per les seves particularitats i dimensions, compta amb una activa i dinàmica comunitat de veïns. Així, el Club de residents -nascut l’any 1999- organitza actes lúdics, culturals i esportius. Hi ha programes com el “Gat Moix”-que s’encarrega del control de la colònia felina de la Vila-, el Programa d’acollida dels estudiants internacionals, el Campionat de Futbol, una televisió per Youtube que realitzen voluntàriament un grup de residents, entre moltes d’altres activitats.

 A més, Vila compta amb la figura del “Delegat de Bloc”, una figura que fa de mitjançer entre els veïns d’un dels 12 blocs i els gestors de Vila. Tot això, contribueix a enriquir la persona que viu a Vila Universitària i no la deixa indiferent del seu pas per aquesta residència universitària, tal com es podrà comprovar el proper dijous 30 de maig, ja que els records i anècdotes protagonitzaran sens dubte les converses dels “vilatans”.  ♦

 

Blog de la commemoració….. CLICA AQUÍ

—————————————————————————————————-

Notícia anterior
Notícia posterior

One thought on “La Vila Universitària de la UAB celebra una gran festa per celebrar els 20 anys

Deixa un comentari

PUBLICITAT