Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dimecres, desembre 11, 2019
Sou aquí: Home » Universitats » Blanquerna de la URL acull el 29è ‘Congrés Anual de la Society for the Exploration of Psychotherapy Integration’

Blanquerna de la URL acull el 29è ‘Congrés Anual de la Society for the Exploration of Psychotherapy Integration’ 

compartir

assnbanner2

 Del 6 al 9 de juny, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-Universitat Ramon Llull  acollirà el 29è Congrés Anual de la Society for the Exploration of Psychotherapy Integration que en aquesta edició tractarà el tema de la “Integració en Psicoteràpia: Investigadors i clínics en un esforç conjunt cap a la convergència”.

 El programa d’aquesta edició compta amb més de 200 presentacions de casos de psicoteràpia i de recerca clínicament rellevant en forma de conferències, ponències, tallers, debats, i pòsters. Entre els ponents es troben alguns dels terapeutes més destacats internacionalment en les seves orientacions i especialitats.

 La Society for the Exploration of Psychotherapy Integration (SEPI) és una organització internacional i interdisciplinària que té l’objectiu de promoure l’exploració i el desenvolupament d’enfocaments de psicoteràpia, que s’integren a través d’orientacions teòriques, pràctiques clíniques, i diversos mètodes d’investigació. També fomenta la col·laboració activa entre clínics i investigadors.

 

PROGRAMA del Congrés ……… CLICAR AQUÍ

 

Related posts:

Afegir un Comentari

You must be logged in to post a comment.