PUBLICITAT

Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Blanquerna de la URL acull el 29è ‘Congrés Anual de la Society for the Exploration of Psychotherapy Integration’

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Del 6 al 9 de juny, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-Universitat Ramon Llull  acollirà el 29è Congrés Anual de la Society for the Exploration of Psychotherapy Integration que en aquesta edició tractarà el tema de la “Integració en Psicoteràpia: Investigadors i clínics en un esforç conjunt cap a la convergència”.

 El programa d’aquesta edició compta amb més de 200 presentacions de casos de psicoteràpia i de recerca clínicament rellevant en forma de conferències, ponències, tallers, debats, i pòsters. Entre els ponents es troben alguns dels terapeutes més destacats internacionalment en les seves orientacions i especialitats.

 La Society for the Exploration of Psychotherapy Integration (SEPI) és una organització internacional i interdisciplinària que té l’objectiu de promoure l’exploració i el desenvolupament d’enfocaments de psicoteràpia, que s’integren a través d’orientacions teòriques, pràctiques clíniques, i diversos mètodes d’investigació. També fomenta la col·laboració activa entre clínics i investigadors.

 

PROGRAMA del Congrés ……… CLICAR AQUÍ

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

PUBLICITAT