Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|divendres, abril 3, 2020
Sou aquí: Home » Miscel·lània » El Govern de Catalunya convoca els Premis Nacionals d’Investigació del 2013

El Govern de Catalunya convoca els Premis Nacionals d’Investigació del 2013 

compartir

 

Protocolo
 La Secretaria d’Universitats i Investigació de la Generalitat de Catalunya, a través de la Fundació Catalana per a la Investigació i la Innovació, ha convocat els Premis Nacionals d’Investigació 2013 que reconeixen l’activitat dels investigadors, mecenes, empresaris i comunicadors científics.

 Segons ha informat la Secretaria aquest dilluns en un comunicat, els guardons volen “fomentar el reconeixement social de la ciència i divulgar entre la societat catalana l’activitat científica dels investigadors vinculats a Catalunya”.

 Els premis tenen cinc categories, la d’Investigació –amb 40.000 euros–, Talent Jove –amb 10.000 euros–, Comunicació Científica, Mecenatge Científic i Partenariat Públic-Privat en Investigació i Innovació (R+D+I). 

 Les universitats, els centres d’investigació, els instituts universitaris d’investigació, les acadèmies i tots els agents del Sistema Català d’Investigació poden presentar candidatures a la primera i segona categoria.

 Les candidatures es poden presentar a través del web ‘www.fundaciorecerca.cat/premi’, on figura la informació i les bases del premi, el termini d’inscripció del qual finalitza el 27 de setembre. ♦

Related posts:

Afegir un Comentari

You must be logged in to post a comment.