Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dissabte, setembre 19, 2020
Sou aquí: Home » Miscel·lània » La UIC celebra el Dia Mundial del Medi Ambient

La UIC celebra el Dia Mundial del Medi Ambient 

compartir

horta

 La Universitat Internacional de Catalunya ha celebrat el Dia Mundial del Medi Ambient (05/06/2013) amb la inauguració de l’hort ecològic i el jardí vertical situats als edificis de la Facultat d’Educació.

 Durant la celebració, a més del jardí vertical, els participants han pogut visitar l’hort ecològic, conèixer-ne el funcionament i plantar-hi exemplars nous. El recorregut finalitzava amb la degustació d’un dinar ecològic.

 L’activitat té lloc amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, que ha impulsat especialment la UIC + Sostenible. L’objectiu era donar suport a la proposta del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA) i l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO), que aquest any proposa el lema: “Pensa, alimenta’t, estalvia”.

 La celebració pretenia conscienciar també els visitants de la importància de reduir la petjada ecològica alimentària. Temes com el consum responsable, el reaprofitament dels aliments o la prevenció del malbaratament alimentari han estat presents durant tot l’acte.

 Així mateix, l’acte s’emmarca dins de les activitats recollides per l’Agenda 21 de l’Ajuntament de Barcelona. ♦

 

Related posts:

Afegir un Comentari

You must be logged in to post a comment.