Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dilluns, agost 3, 2020
Sou aquí: Home » Universitats » Seminari “Challenge of de Liquid-Modern Ages”, que impartirà Zygmunt Bauman a la Universitat de Girona (10 al 14 de juny)

Seminari “Challenge of de Liquid-Modern Ages”, que impartirà Zygmunt Bauman a la Universitat de Girona (10 al 14 de juny) 

compartir

4fcc4e9c-2a1e-413b-be1b-d31639d451d3_b

 La Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani de la Universitat de Girona ha programat, dels dies 10 al 14 de juny, el seminari “Challenge of de Liquid-Modern Ages”, que impartirà Zygmunt Bauman.

 Seran cinc sessions –Living in times of interregnum, Living in the era of dasporization, Living in the era of digital culture, Living in a society of consumers, Living with dreams, fears and hopes– que tindran lloc a la Sala de Graus de l’edifici de Sant Domènec, seu de la Facultat de Lletres de la UdG. A Bauman l’acompanyen Aleksandra Kania, de la Uniwersytet Warszawski i Keith Tester, de la University of Hull, que oferiran un programa complementari de conferències.

 La presència de Bauman a la ciutat de Girona inclou la conferència pública que oferirà al Centre Cultural La Mercè amb el títol “Europe: Birthday or Death Agony?”.

 El seminari que protagonitza Bauman se suma a la tradició dels Seminaris de la Càtedra Ferrater Mora, que ha portat a la Universitat de Girona i al Centre Cultural La Mercè personatges de gran vàlua, entre els quals, a tall d’exemple, hi ha Noam Chomsky, Joseph Stiglitz, Theo Angelopoulos o Agnes Varda i que, la tardor de 2013, convidarà Jordi Savall.

 

Programa del Seminari de la Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani …. CLICA AQUÍ

 

Conferència pública de Zygmunt Bauman

Europe: “Birthday or Death Agony?” (Europa: Naixement o mort agònica?)

Conferència en anglès amb servei de traducció simultània al català.

Dia: Dimarts 11 de juny – 19 h

Lloc: Centre Cultural la Mercè

Col·labora: Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani de la Universitat de Girona

 

Assistència gratuïta. Cal, però, reservar plaça a la web del Centre Cultural la Mercè …. CLICA AQUÍ. 

 

Related posts:

Afegir un Comentari

You must be logged in to post a comment.