Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dimecres, juliol 15, 2020
Sou aquí: Home » Miscel·lània » Internet Startup Camp 2013 a la Politècnica de València

Internet Startup Camp 2013 a la Politècnica de València 

compartir

INTERNET-AFRICA-2

La Universitat Politècnica de València llança el segon campus d’Internet de l’1 al 5 de juliol, on es reuniran els millors professionals d’Internet de l’Estat espanyol.

 Després de l’èxit de la primera edició de l’Internet Startup Camp (ISC) l’estiu passat, la Universitat Politècnica de València llança la segona edició, de l’1 al 5 de juliol. Aquest campus reuneix els millors professionals i empresaris d’Internet del país i compta amb el suport d’importants empreses del sector, com ara Google, Microsoft i Tuenti.

 La UPV es consolida com una de les universitats que més suport dóna a l’emprenedoria, sent la primera a llançar un campus de creació d’empreses d’Internet.

 L’ISC té una durada de cinc dies, on hi haurà classes, tallers, ponències, debats i nombroses activitats més. L’Institut Idees, les empreses emergents nascudes de la UPV, les millors acceleradores d’empreses (Wayra, Lanzadera i Booster), tots hi estaran presents.

 L’ISC està organitzat sense ànim de lucre i ofereix una oportunitat única a tots els emprenedors. Les persones que no hi puguen assistir presencialment, poden seleccionar la jornada que més els interesse o seguir-la a través d’Internet.

 El termini d’inscripció ja està obert i les places són limitades. ♦

Related posts:

Afegir un Comentari

You must be logged in to post a comment.