Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Convocatòria d’ajuts 2013 de la Fundació Pedro i Pons per a estudis o projectes fora de Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Els ajuts, destinats a estades fora de Catalunya, preferentment a l’estranger, per dur a terme estudis de postgrau, alts estudis musicals, de composició i cant, estan oberts als llicenciats o graduats de dotze ensenyaments de la Universitat de Barcelona (Biologia, Farmàcia, Filologia, Filosofia, Física, Geografia i Història, Geologia, Matemàtiques, Medicina, Pedagogia, Psicologia i Química). L’edat màxima per sol·licitar-los és de 40 anys.

 Les sol·licituds es poden presentar des del 16 de juliol fins al 31 d’octubre.

 Aquests ajuts són compatibles amb altres tipus de beques o feines remunerades. Les persones beneficiàries estan obligades a comunicar a la Fundació altres ajuts o subvencions concedits, així com qualsevol canvi respecte al que hagin comunicat en la sol·licitud. La propietat intel·lectual, tant del projecte objecte de l’ajut com dels resultats assolits, pertany a l’autor, que haurà de fer constar l’ajut de la Fundació Universitària Agustí Pedro i Pons en tots els documents o publicacions relacionats amb el projecte. Així mateix, haurà de lliurar gratuïtament a la Fundació un exemplar de qualsevol publicació o material de difusió que faci de la seva recerca.

 La Fundació Agustí Pedro i Pons es va crear el 1971 per disposició testamentària del Dr. Pedro i Pons, que la va dotar d’una part important dels seus béns i la va instituir com a hereva universal seva. La finalitat de la Fundació és concedir ajuts per ampliar estudis o elaborar treballs de recerca en els àmbits de la medicina, les ciències experimentals, les lletres i la música. La primera convocatòria d’ajuts de la Fundació va ser l’any 1973.♦

 

Bases de la convocatòria dels ajuts al web de la Fundació Pedro i Pons… CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior

Deixa un comentari

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere