Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dissabte, novembre 28, 2020
Sou aquí: Home » Docència » URV i UdG, les universitats que imparteixen més classes en català amb més del 90%

URV i UdG, les universitats que imparteixen més classes en català amb més del 90% 

compartir

catala

   La Universitat Rovira i Virgili (URV) i la de Girona (UdG) lideren el rànquing de centres universitaris en els que més classes imparteixen en català, i mentre la primera ha ofert un 94,3% de la seva docència en aquest idioma durant el curs 2011-2012, a la segona es va arribar a un 93%.

   Així ho recull un informe de la Xarxa Vives d’Universitats, que també diu que les universitats catalanes concentren el major percentatge de classes en aquest idioma.

   Així, la Universitat de Lleida (UdL) imparteix el 84,6% de classes en català, l’ Autònoma de Barcelona (UAB) el 72,2, la Politècnica de Catalunya (UPC) el 78,8, la Pompeu Fabra (UPF) el 55,9, i la Internacional de Catalunya (UIC) el 35.

   El mateix estudi recull que a la Universitat de les Illes Balears (UIB) aquest percentatge supera el 44,52%, a la de València el 25, a la Jaume I (UJI) el 19,83 i a la d’[Alacant] (UA) el 7,5.

 

Related posts: