Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dissabte, març 28, 2020
Sou aquí: Home » Perodisme participatiu » L’Alumni Gemma Parellada guanya el VIII Memorial Joan Gomis

L’Alumni Gemma Parellada guanya el VIII Memorial Joan Gomis 

compartir

gemmaparellada

 El premi Memorial Joan Gomis, que promou el periodisme solidari, ha decidit premiar enguany, en la categoria d’obres periodístiques, a l’Alumni de la URL Gemma Parellada (7a promoció del grau en Periodisme de la Facultat de Ciències de la Comunicació (FCC) Blanquerna-URL), pel seu reportatge titulat “La guerra sin fin”, publicat en el diari El País.

 El Jurat ha valorat la qualitat literària i l’interès del reportatge, que a més, expressa el compromís ferm de la seva autora amb el continent africà, des d’una perspectiva ètica i una opció deontològica que avui no es troben fàcilment.

 El Jurat del premi està format per representats de les entitats convocants: Cristianisme i Justícia, Justícia i Pau, Fundipau, Fundació Cultura de Pau, Universitat Ramon Llull, les publicacions Foc Nou, El Ciervo, i la família de Joan Gomis.

 L’acte de lliurament del premi tindrà lloc el 5 de novembre, a les 18h., a l’Auditori de la FCC Blanquerna-URL (c. Valldonzella, 12. Barcelona).♦