Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Universitat de Girona Oncotrail”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El tres equips de la Universitat de Girona aconsegueixen superar el repte i finalitzen l’Oncotrail, la cursa de muntanya de 100 quilometres de recorregut i 4.000 metres de desnivell positiu, que s’ha dut a terme per recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

 Els diferents equips que han participat a l’Oncotrail han aconseguit un volum de donacions per valor de 57.850,41€. L’Oncotrail és una cursa per equips que s’ha dut a terme els dies 12 i 13 d’octubre de 2013, amb sortida i arribada a Palafrugell. La cursa l’organitzava la Fundació Oncolliga Girona amb l’objectiu de recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. Es tracta d’una proposta benèfica i tots els diners que ha recollit es destinaran a la lluita contra el càncer.

 La UdG hi ha participat amb tres equips, que han superat el repte i han demostrat, amb la seva participació, la voluntat de la Universitat de ser present en una jornada que combinava l’esport amb la solidaritat. Per equips, l’equip UdG solidària 1 va quedar 4t, UdG solidària 2 va quedar 16è i UdG solidària 3 va quedar 25è.♦

p1 b4a44f1a-8bfc-461a-a909-a78d3cf1ce35_b

p2 oncotrail web2

p3 equips oncotrail

Notícia anterior
Notícia posterior