Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dilluns, juny 17, 2019
Sou aquí: Home » Docència » La UOC imparteix un màster en Drets Humans que aprofundeix en l’acció de l’ONU

La UOC imparteix un màster en Drets Humans que aprofundeix en l’acció de l’ONU 

compartir

fotonoticia_20131119181634_500

 La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya (Anue) han signat aquest dimarts un conveni per impulsar el nou màster en Drets Humans, Democràcia i Globalització, que aprofundeix en el coneixement de les activitats de l’ONU i que es començarà a impartir en aquest curs, han informat aquest dimarts en un comunicat conjunt.

 L’acord preveu la promoció de l’ús de les tecnologies de la informació a l’impuls del dret a l’educació en tots els nivells formatius, l’organització de cursos i actes acadèmics per potenciar el coneixement del treball de l’ONU i la investigació sobre matèries d’interès per a les dues institucions.

 El rector de la UOC, Josep Planell, ha celebrat que el conveni és un pas endavant per “reforçar el compromís de la universitat en la defensa dels drets humans i la democràcia” a Catalunya i a tot el món.

 El president de l’Anue, Eduard Segarra, ha remarcat que el vincle entre les dues institucions evidencia la importància de la universitat de ser un “fòrum de transmissió i coneixement dels valors que representen els drets humans”.

 L’Anue és una organització no governamental fundada el 1962 a Barcelona que és el “nexe principal” entre l’ONU i la societat civil espanyola, i actua com a punt focal del Centre Regional d’informació de les Nacions Unides a Brussel·les, a més de tenir un estatut consultiu davant del Consell Econòmic i Social de l’ONU (Ecosoc, per les seves sigles en anglès).♦

Related posts: