Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|divendres, agost 23, 2019
Sou aquí: Home » Universitats » Nou programa de la UAB per impulsar l’emprenedoria

Nou programa de la UAB per impulsar l’emprenedoria 

compartir

UABemprenbaner812

 La Universitat Autònoma de Barcelona ha posat en marxa el  programa UAB Emprèn, orientat a la formació d’emprenedors i a la generació i conceptualització d’idees fruit de la interacció de les persones, estimulant la creativitat i el treball en grup. El Programa s’adreça a tota la comunitat universitària, aglutina totes les accions d’educació en emprenedoria -una de les prioritats de l’Estratègia Europa2020- que es duen a terme al campus i respon a la voluntat de la Universitat de contribuir al desenvolupament socioeconòmic del territori.

 El Programa recull les activitats de formació, divulgació i promoció de l’emprenedoria que organitzen les diferents entitats i serveis de la Universitat i que formen la Xarxa UAB d’Emprenedoria; els serveis de suport i d’assessorament adreçats als membres de la comunitat universitària interessats en endegar o participar en un projecte emprenedor de qualsevol àmbit de coneixement i un conjunt de recursos informatius d’utilitat per a les persones emprenedores.

 UAB Emprèn pretén superar l’enfocament individualista de l’emprenedoria, impulsant la construcció d’equips, el cotreball (coworking) i l’intercanvi d’experiències. Amb aquest objectiu s’han implementat dos espais compartits de treball, a l’edifici ETC i a l’edifici Eureka, aquest últim dedicat només als investigadors, on els emprenedors podran desenvolupar les seves idees i projectes.

Web oficial de Programa
UAB Emprèn … CLICAR AQUÍ

Related posts: