Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Presentació de la UOM als Pobles de Mallorca / UIB

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

mallorca

Enguany la UOM arribarà amb 100 conferències a 20 pobles de Mallorca 

  Avui 7 de maig tindrà lloc la presentació del programa La Universitat Oberta per a Majors (UOM) als Pobles de Mallorca de l’any 2014 de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Hi intervindran el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB; la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries de la UIB; el senyor Joan Rotger, del Consell de Mallorca; el senyor Antoni Verd, president del Consell Social de la UIB; el senyor Antonio Sánchez, cap del Departament de Relacions Externes d’El Corte Inglés; un representant de “la Caixa”; i la doctora Joana Maria Seguí, directora de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB.

 L’edició 2014 de La UOM als Pobles de Mallorca arribarà a través decent conferències a vint municipis de l’illa, els representants dels quals, batlles, regidors d’Educació, de Cultura i de Serveis Socials, responsables dels centres universitaris municipals i de les federacions i associacions de persones grans, estan convidats a assistir a la presentació del programa a Palma.

 La UOM s’adreça a persones adultes més grans de 50 anys o persones prejubilades que estiguin interessades a realitzar alguns dels programes o de les activitats que s’hi duen a terme. Amb el programa La UOM als Pobles de Mallorca, la UIB pretén apropar-se als ciutadans de tots els municipis de l’Illa i fer universitat a través de la formació, de la cultura i de la disseminació del coneixement.♦

 

Dia: Avui dimecres, 7 de maig de 2014
Hora: 12 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

Notícia anterior
Notícia posterior