PUBLICITAT

Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Govern català, universitats i empreses posen en marxa 75 projectes de Doctorats Industrials

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ManagedServices

 La Secretaria d’Universitats i Investigació de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa una nova campanya per impulsar el desenvolupament de 75 nous projectes de Doctorats Industrials, segons ha informat aquest dimecres en un comunicat.

 L’objectiu del Pla de Doctorats Industrials és retenir talent a l’oferir a estudiants de doctorat la possibilitat de desenvolupar el seu projecte d’investigació, que serà objecte d’una tesi doctoral, en el marc d’una empresa i monitorat per una universitat.

 El secretari d’Universitats i Investigació, Antoni Castellà, ha destacat que gràcies a aquesta nova campanya “s’ha millorat la competitivitat i internacionalització del teixit industrial, i que les 12 universitats i les empreses que participen faciliten que els resultats de les investigacions reverteixin en un desenvolupament econòmic i social”.

 El projecte, gestionat per Agaur i dirigit pel catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) Antoni Huerta, representa una ocasió per transferir la tecnologia de les universitats al món productiu, i permet a les empreses innovar en col·laboració amb els centres d’investigació.

 Els estudiants de doctorat acceptats en el programa obtindran un contracte de tres anys amb una retribució mínima de 22.000 euros bruts a l’any, i alhora podran matricular-se gratuïtament i disposaran d’una borsa de mobilitat per assistir a congressos o altres esdeveniments relacionades amb el seu àmbit d’investigació.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT