Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’empresa Bioengineering Solutions ofereix un doctorat industrial amb la UdL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

  Slide1

 Forest Bioengineering Solutions, una societat anònima de Solsona (Lleida) dedicada a la formació, la investigació i la transferència a empreses i institucions en els àmbits forestal, mediambiental, d’energies renovables i desenvolupament rural, és la primera empresa a oferir un projecte de doctorat industrial amb la Universitat de Lleida (UdL) per al pròxim curs, segons ha informat aquest dimarts la universitat.

 Amb cofinançament de la Generalitat, l’empresa podrà contractar, per un període de tres anys, un titulat o una titulada en Enginyeria forestal per investigar sobre l’efecte de la gestió forestal i de les variables edafoclimàtiques en les comunitats fúngiques de sòls forestals i en la producció de bolets comestibles.

 La investigació es traduirà en una tesi doctoral, amb menció de doctorat industrial, que dirigirà el professor del departament de Producció Vegetal i Ciència Forestal de la UdL José Antonio Bonet.

 El Pla de Doctorats Industrials és una iniciativa de la Generalitat, en col·laboració amb les universitats públiques i privades, que pretén contribuir a la competitivitat i internacionalització del teixit industrial català, retenir talent i situar l’estudiant de doctorat en condicions de desenvolupar projectes d’R+D+I en una empresa.

 La Generalitat dóna suport econòmic mitjançant dues modalitats: projectes de doctorat industrial cofinançats per l’executiu català i projectes de doctorat industrial amb ajuda específica, línia en la qual el curs passat un treballador de l’empresa Pinsos del Segre SA va començar el doctorat industrial a la UdL.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere