Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Càtedres d’empresa / UPV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

cinco-errores-al-iniciar-una-empresa

La UPV i el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana-Demarcació de València signen la renovació de la Càtedra COEICV

 La Universitat Politècnica de València i el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana-Demarcació València (COEICV) han signat la renovació de la càtedra d’empresa que porta el nom d’aquesta associació professional (COEICV). La càtedra es va crear el 2009 i des de llavors, s’ha renovat tots els anys.

 La finalitat d’aquesta iniciativa és promoure i desenvolupar la col·laboració en activitats de formació, informació i recerca dels futurs enginyers industrials. Entre altres activitats, la Càtedra convoca els premis als millors projectes finals de grau; participa en el Fòrum d’Ocupació de la UPV; patrocina la realització de cursos d’especialització; organitza cicles de conferències i tallers d’ocupabilitat, i col·labora en el concurs Petits Grans Invents.

 Però, especialment, la Càtedra COEICV dedica interès a la convocatòria d’ajudes per a l’estada d’alumnes en programes d’intercanvi internacional. L’esforç del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials se centra a finançar els estudiants que duen a terme un intercanvi acadèmic en qualsevol de les universitats amb les quals l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials té signats acords. I també dóna suport als alumnes que realitzen un programa de doble titulació en algun dels exigents centres de la Xarxa TIME (Top Industrial Managers for Europe), l’associació que reuneix les millors escoles d’enginyeria de tot Europa.

 La Càtedra està adscrita a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials, i Pablo Aragonés, professor del Departament de Projectes d’Enginyeria i membre de l’Institut de Gestió de la Innovació i del Coneixement, n’és el director.

 Amb aquesta, són 30 les càtedres d’empresa vigents a la Universitat Politècnica de València. D’aquesta manera, la UPV formalitza una col·laboració qualificada, àmplia i duradora amb empreses, institucions i associacions professionals, per a potenciar les relacions de la Universitat amb l’entorn socioeconòmic i incrementar l’oferta d’activitats, en diferents camps del coneixement, dirigida tant a alumnes com a professors.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere