Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de València busca nous músics per la seua Orquestra Filharmònica

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

gran OFUV,2

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha obert un any més el període per incorporar nous músics. Per a formar part de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València cal passar unes proves d’accés que aquest curs se celebraran a partir del pròxim 20 d’octubre.

Les persones interessades no poden tindre més de 23 anys i han de cursar com a mínim els darrers anys del grau professional de música. S’hi valorarà el fet d’estar cursant estudis universitaris. Es convoquen proves per a violí, viola, violoncel, contrabaix, oboè/corn anglès, fagot, trompa aguda, trompa greu, trombó tenor, trombó baix, tuba i arpa.

 Des de la seua creació el 1985, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha esdevingut una de les orquestres més rellevants en l’escena universitària espanyola. Cada any incorpora estudiants nous i dóna una formació de gran qualitat en interpretació orquestral als huitanta joves alumnes que la integren. L’Orquestra està dirigida des de 2011 per Hilari Garcia. 

L’Orquestra ofereix als seus membres ajudes econòmiques per a formació musical, formació pedagògica i musical, promoció de solistes i grups de cambra, la possibilitat d’una gira nacional o internacional i reconeixement acadèmic per als estudiants de la Universitat de València (cinc crèdits de lliure opció/dos crèdits ECTS per curs). 

 Cursos de piano i instruments de corda 

Al llarg de tot l’any, el Patronat d’Activitats Musicals organitza cursos teòrics i pràctics per tal de formar en totes les branques de la música i que estan oberts tant per a la comunitat universitària com per al públic en general. Tot i que ja s’ha desenvolupat la major part de l’oferta, encara s’han programat dos cursos més. 

En concert, per l’octubre s’ha programat un curs de repertori i tècnica d’interpretació al piano i un curs d’interpretació amb instruments de corda: repertori solístic. Atès que aquesta formació és molt especialitzada estan orientats a persones amb ensenyaments professionals de música que volen perfeccionar les seues competències i que tenen dificultats per a trobar aquest tipus d’aprenentatge. Tots els cursos són convalidables per crèdits. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere