Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Renovada l’acreditació dels dos primers màsters oficials de la Universitat de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

cultura visual 4

Els màsters oficials en ’Història de l’Art i Cultura Visual’ i ‘Qualitat i Seguretat Alimentària’ han obtingut informes favorables de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP), després de sotmetre’s a un exhaustiu examen, de manera que podran continuar impartint-se quatre anys més. Aquestes titulacions són les primeres en passar per aquest procés.

Aquest procediment tracta de comprovar si els resultats de la implantació dels títols universitaris són adequats i es garanteix la qualitat dels estudis oficials de grau i postgrau, d’acord amb els estàndards europeus.

Els màsters en ‘Història de l’Art i Cultura Visual’ i ‘Qualitat i Seguretat Alimentària’ van ser presentats per la Universitat de València a la primera convocatòria del programa ACREDITA, el qual permet renovar periòdicament l’acreditació inicial que els títols oficials van obtindre en el moment de la seua verificació. El procés d’avaluació, que inclou la visita d’una comissió externa, s’estructura al voltant de tres grans dimensions (gestió del títol, recursos i resultats) i l’anàlisi contempla un total de set criteris i 27 directrius.

Els informes emesos per a aquests dos màsters no només són favorables, sinó que cal destacar les excel·lents valoracions obtingudes en la gran majoria dels aspectes analitzats. Així, per exemple, la Comissió d’Acreditació ha valorat amb la màxima qualificació possible elements com ara el Sistema de Garantia Intern de Qualitat, el personal acadèmic i de suport, els recursos materials i serveis, o els indicadors de rendiment i de satisfacció de tots els col·lectius implicats.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere