Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UAO CEU i IONA College (NY) fan real el doble grau en Periodisme i en ‘Mass Communication’

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

journalism-students

A partir de l’any acadèmic 2014-2015 els estudis de Periodisme de la Universitat Abat Oliba CEU ofereixen, en el marc del seu programa internacional, la possibilitat de realitzar un doble grau en Periodisme i en ‘Mass Communication’ juntament amb Iona College de Nova York.

El nou itinerari consisteix a realitzar els tres primers anys del grau en Periodisme en la UAO CEU (amb més de la meitat de les assignatures en anglès), per a després realitzar el quart any a Nova York en la facultat de comunicació de Iona College, obtenint així el grau en Periodisme a nivell europeu, i el grau en Journalism and Mass Communication a nivell nord-americà. L’itinerari també obre les possibilitats de realitzar pràctiques a Nova York i d’accedir als programes de màster americans.

El doble grau forma part del programa internacional de Periodisme de la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona, un programa únic a Catalunya que, des de fa cinc anys, ofereix un itinerari bilingüe, juntament amb una àmplia proposta d’intercanvis amb més de 40 universitats. Dins del programa també es duen a terme nombroses activitats internacionals com la International Journalism Week, i la col·laboració de diversos professors i professionals internacionals.

El doble grau forma part de la col·laboració entre la Fundació Universitària Sant Pablo CEU i Iona College, que comprèn també diversos cursos d’estiu en comunicació, llengua anglesa i programes de màster.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere