Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Tot a punt per a la 2a edició de la Fira UPF Solidària

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

Fira_UPF_Solidxria_1415

El proper dimecres 1 d’octubre, la Fira UPF Solidària serà, per segon any consecutiu, un punt de trobada per a associacions i entitats de l’àmbit del voluntariat. La mostra se celebrarà al pati de l’edifici Jaume I, al campus de la Ciutadella, de les 10.00 a les 17.00 hores.

L’esdeveniment, al que s’hi podrà accedir lliurement, manté els objectius de l’edició anterior. Es vol oferir una representació d’aquelles entitats que treballen en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació i que, a més a més, estan vinculades d’alguna manera a la Universitat Pompeu Fabra o a algun dels membres de la seva comunitat.

Aquest espai també servirà per presentar alguns dels projectes subvencionats el 2013 per la convocatòria anual de la Plataforma UPF Solidària que, des del 2007, ofereix ajuts econòmics a activitats de solidaritat i de cooperació. Els diners que reben totes aquestes iniciatives provenen de les aportacions realitzades pels propis membres de la comunitat universitària.

A la fira hi participaran una trentena d’associacions que desenvolupen activitats en camps ben diversos: des de la defensa dels drets dels animals de companyia fins a l’atenció de persones amb discapacitat psíquica. Algunes de les entitats presents seran el Banc dels Aliments, amb qui la UPF ha signat recentment un conveni de col·laboració, Amnistia Internacional, Càritas i Metges Sense Fronteres.

 La Fira UPF Solidària s’integra al Programa d’Activitats de Compromís Social de la Universitat

El Programa d’Activitats de Compromís Social (PACS) ofereix al conjunt de la comunitat universitària la possibilitat de realitzar, durant tot el curs, diverses activitats relacionades amb els àmbits de la solidaritat, el voluntariat, la cooperació, la promoció de la salut, la inclusió de la discapacitat, la sostenibilitat i la igualtat de gènere. En el cas dels estudiants, els permet el reconeixement de crèdits en funció de la durada i les característiques de les activitats realitzades. Durant la Fira UPF Solidària es presentarà el programa a tota la comunitat.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere