Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dissabte, setembre 19, 2020
Sou aquí: Home » Docència » La Universitat Ramon Llull ofereix més de 125 tallers per ajudar els joves a conèixer els estudis universitaris

La Universitat Ramon Llull ofereix més de 125 tallers per ajudar els joves a conèixer els estudis universitaris 

compartir

logo-url

La Universitat Ramon Llull (URL) posa en marxa, com cada any, un seguit d’accions per convidar els estudiants a conèixer la Universitat i alhora informar i ajudar les famílies, orientadors i professors a escollir els seus estudis.

Enguany s’han potenciat els tallers destinats a alumnes de batxillerat i CFGS amb la voluntat que els estudiants tinguin una visió professionalitzadora dels estudis i puguin conèixer de prop les activitats que realitzen els professionals dels diferents àmbits d’estudis en què es poden formar als centres la URL.

Els més de 125 tallers, així com les conferències i les classes magistrals, són impartides per professors coneixedors del món universitari i laboral i ajuden els nois i noies a familiaritzar-se amb els coneixements i conceptes reals professionals, les assignatures i els últims avenços de les diferents branques de coneixement. 

Com que actualment l’estudiant es troba davant d’una oferta educativa molt àmplia, des de la URL es facilita que els joves i les seves famílies tinguin al seu abast el màxim d’informació possible abans d’escollir uns estudis universitaris.

Amb aquesta finalitat la URL proposa, a més de tallers, conferències i classes magistrals, sessions informatives per als estudiants als propis centres docents de batxillerat i cicles formatius, així com visites guiades als centres de la URL per conèixer, de primera mà, les instal•lacions i l’entorn docent que tindran en la seva futura carrera universitària.

La URL també compta amb un espai dedicat a nous estudiants amb informació sobre beques i ajuts; estudis impartits en anglès, el model pedagògic de la URL, la guia d’estudis, entre d’altres.♦

Related posts: