Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|diumenge, maig 31, 2020
Sou aquí: Home » Cultura » Mostra universitària de teatre a la sala La Planeta de Girona

Mostra universitària de teatre a la sala La Planeta de Girona 

compartir

80849791-c276-4d4e-a727-029a65a772a1_b

Els dies 26 i 27 de novembre, a les 21h, hi presentaran les seves produccions l’Aula de Teatre de la UdG i l’Aula de Teatre de la UPF, en el marc del cicle Temps de Cultura Tardor’14.

Art som” és el nom de la mostra Interuniversitària de Teatre que es farà a l’entorn del festival “Temporada Alta” els dies 26 i 27 de novembre, a les 21 h, a la Sala La Planeta de Girona.

El dia 26, L’Aula de Teatre de la Universitat de Girona presenta “Macbeth”, de William Shakespeare, amb la traducció de Salvador Oliva, la il·luminació i el so de Jordi Fuentes i la direcció de Mercè Mas. Durada de l’espectacle: 70 minuts.

Amb l’entrada del dimecres, (2 euros) es podrà accedir també a l’espectacle de l’Aula de Teatre de la UPF de l’endemà.

 El dia 27, L’Aula de Teatre de la Universitat Pompeu Fabra presenta “Per un sí o per un no”, de Nathalie Sarraute i amb traducció de Carme Serrallonga i Pep Anton Gómez, amb la direcció de Pep Anton Gómez. Durada de l’espectacle: 60 minuts. (preu: 2 euros; gratuït amb l’entrada del dia anterior).♦

Related posts: