Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

A punt per a la presentació de la IV temporada de la xarxa d’arts escèniques amateurs ‘Espai A’

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Festa_presentaci_4a_Temporada

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha organitzat un any més ‘Espai A’, un circuit estable pels espectacles amateurs creat el 2011 que uneix els esforços de diversos agents culturals del país.

En aquesta quarta edició, que començarà l’1 de febrer a Torrelles de Llobregat, s’hi oferiran una vintena d’espectacles, que es podran veure en setze ateneus d’arreu de Catalunya durant els propers tres mesos. Entre les obres programades en aquest circuit d’arts escèniques amateurs hi ha cinc propostes corals, cinc espectacles de dansa, cinc grups de teatre i tres concerts de música. La xarxa ‘Espai A’ pretén enfortir el caràcter creatiu, comunitari i identitari de les agrupacions amateurs que potencien la cultura.

El proper 22 de gener es donarà a conèixer la programació Espai A 2015.♦

 

Que és l’Espai A – Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya?

L’Espai A és un circuit d’arts escèniques AMATEURS creat l’any 2011 amb l’objectiu  de crear una programació estable d’arts escèniques no professionals arreu de Catalunya, per tal de posar a l’abast del públic en general, produccions de qualitat dins els àmbits del Teatre, del Cant, la Dansa i  la Música, així com també potenciar i impulsar la creació de nous públics, augmentar l’ús dels espais escènics dels ateneus oferint nous canals per l’explotació de les produccions amateurs.

L’Espai A és una unió d’esforços de diversos agents culturals del país, amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, coordinat per la Federació d’Ateneus de Catalunya i amb la col·laboració del Moviment Coral Català, la Federació de Grups amateurs de Teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals i l’Agrupament d’Esbarts Dansaires.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere