Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Arriba la tercera edició del concurs de videojocs “Three Headed Monkey Awards” / UPC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

awards_web

La UPC School de la Universitat Politècnica de Catalunya i Social Point posen en marxa la tercera edició del concurs de videojocs i animació digital Three Headed Monkey Awards.Social Point, un certamen per premiar els millors projectes ‘amateurs’ en l’àmbit dels videojocs. Les propostes es poden presentar fins al dia 27 de febrer.

La UPC School i Social Point organitzen la tercera edició del concurs Three Headed Monkey Awards.Social Point, que reconeix els millors projectes amateurs de videojocs i animació digital. Al concurs es poden presentar els videojocs finalitzats que continguin una trama o una part d’ella completada, per exemple a partir de dos nivells o un nivell i una trobada amb un boss. Els participants hauran de presentar, a través del formulari que s’inclou al web, un vídeo que reculli les parts principals del videojoc, a més d’un document explicatiu amb la informació bàsica.

El concurs es va posar en marxa el passat mes de desembre i les propostes es podran presentar fins al dia 27 de febrer. Després de la fase de participació, s’obrirà la fase de votació del públic i un jurat professional triarà quin projecte obté el Premi UPC, el Premi al Millor Videojoc Mobile i el Premi al Millor Videojoc. La Menció del Públic serà directament per al projecte que obtingui més vots per part del públic.

Els projectes guanyadors es donaran a conèixer en un acte de lliurament de premis que tindrà lloc a Barcelona el proper 27 maig.

Quatre categories de premis

El concurs Three Headed Monkey Awards. Social Point es divideix en quatre categories independents. El Premi al Millor Videojoc, elegit per un jurat, obert a tot tipus de públic i dotat amb 3.000 euros; el Premi al Millor videojoc Mobile, dotat amb 1.500 euros, guardonarà el millor videojoc dissenyat per a una plataforma mòbil iOS o Android; la Menció del Públic, que reconeix el videojoc més votat pel públic, amb una dotació de 1.500 euros, i, finalment, el Premi UPC, dotat amb 1.500 euros, i que s’adreça a tots els grups dels quals, com a mínim, la meitat siguin o hagin estat alumnes de la UPC, la Fundació UPC o la UPC School.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere