Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Unirun, una nova cursa atlètica universitària

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

unirun

Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs acolliran el proper 8 de març la primera edició de la Unirun una cursa atlètica que pretén fomentar nous reptes en l’atletisme universitari.

La prova, impulsada per les dotze Universitats catalanes mitjançant l’ECU (Esport Català Universitari), compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i està gestionada per Gaudium Sports.

La Unirun, que vol implicar les dotze universitats del país en una competició de running popular.

La participació (l’edat mínima d’inscripció correspon als nascuts l’any 1999) està oberta a tota la comunitat universitària i a persones vinculades als dotze centres: estudiants actuals, antics alumnes i futurs estudiants, personal docent i investigador, proveïdors, simpatitzants o familiars.

La cursa, que col·labora amb la Marató de TV3 2014, dedicada a les malalties del cor, es disputarà en un circuit que transcorrerà pel districte de Sant Martí de Barcelona, el Parc del Fòrum i el Parc de la Pau de Sant Adrià de Besòs, amb un recorregut és de 6.779 metres.

La tria de la llargada del recorregut és perquè és la mateixa distància que la clàssica anglesa de rem “Cambridge-Oxford”. Per això Unirun els organitzadors la publiciten com una cursa inspirada en la regata.

A més de la competició entre universitats, hi haurà la competició individual i la del Campionat de Catalunya Universitari de curses en ruta.

Per a prendre part a la Unirun cal inscriure’s prèviament en línia (fins al dia 3 de març de 2015 a les 23:59 hores) a través de la seva web www.unirun.cat . En el moment de fer la inscripció, que té un cost de 8 o 10 euros (segons es disposi o no de xip) és imprescindible indicar la universitat que es vol representar.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere