Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Consell Social de la UPC convoca els premis a la qualitat docent, a la gestió universitària i a la valorització de la recerca

Notícia anterior
Notícia posterior

premios

El Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya ha convocat els Premi UPC a la Qualitat en la Docència Universitària, adreçat al professorat, i el de Valorització de la Recerca, que reconeix la tasca dels grups de recerca de la Universitat. També convoca una nova edició del Premi UPC a la Qualitat en la Gestió Universitària, que distingeix la gestió de qualitat del personal d’administració i serveis.

S’han obert recentment les convocatòries de tres dels guardons que impulsa el Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), tots tres de caràcter honorífic. Les candidatures i propostes s’han de fer arribar a través de les pàgines web de cadascun dels premis.

Qualitat en la docència universitària

El Premi UPC a la Qualitat en la Docència Universitària, que enguany arriba a la 18a edició, vol incentivar l’excel·lència de la funció docent mitjançant el reconeixement de bones pràctiques en docència. De periodicitat anual, preveu dos guardons per a dues modalitats: el premi a la trajectòria docent, adreçat al professorat que hagi destacat en aquest àmbit, i el premi a la iniciativa docent, a la qual hi poden optar membres del professorat i equips docents que en els darrers anys hagin desenvolupat un projecte amb un resultat d’èxit. El termini de presentació de les candidatures finalitza el 16 de març.

Valorització de la recerca

El Premi UPC de Valorització de la Recerca (anteriorment anomenat Premi de Transferència de Tecnologia), instituït fa deu anys i que es convoca cada dos, distingeix la tasca dels grups de recerca de la UPC. Com en edicions anteriors, s’atorgaran guardons en tres modalitat. Una és el premi al millor projecte de transferència de tecnologia dels grups de recerca de la Universitat. La segona modalitat és el premi a la millor patent, basant-se en l’impacte que ha tingut en el mercat i, la tercera, està destinada a distingir la millor empresa de base tecnològica o spin-off creada des de la UPC. Les propostes es poden presentar fins al 30 d’abril.

Qualitat en la gestió universitària

El tercer premi convocat pel Consell Social aquest any és la cinquena edició del Premi UPC a la Qualitat en la Gestió Universitària, també de periodicitat biennal. El guardó distingeix la qualitat en la gestió en activitats desenvolupades pel personal d’administració i serveis (PAS), així com a processos de millora o adaptació de mètodes que hagin donat resultats contrastats de qualitat. Aquest guardó està adreçat a la persona responsable de la unitat des d’on s’ha presentat la proposta. Hi ha de temps fins al 15 de maig per presentar les candidatures.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere