Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Quatre cursos conformen l’oferta de la Universitat d’Hivern de 2015 al Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

logo Gandia web

Com cada any, el Centre Internacional de Gandia (CIG-UV) programa el mes de febrer una sèrie de cursos, reconeguts amb crèdits de lliure elecció, de temàtica variada i oberts al públic en general. Els cursos es desenvoluparan entre el 9 i el 13 de febrer, i la matrícula es pot realitzar a través de la web del CIG (www.uv.es/cig) o en les oficines del Centre (carrer Tossal 8).

L’oferta la conformen dos cursos de vint hores que porten per títol ‘Orígens i evolució del gènere operístic’ i ‘Les relacions interpersonals iaios-néts’. El primer curs està impartit per la professora de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Universitat de València Ana Botella, i repassarà algunes de les obres més importants de Mozart, Verdi, Giordani, Puccini o Strauss. Mentre, el curs de Psicologia estarà impartit pel professor Juan Carlos Pastor i tractarà d’acostar els alumnes a la relació que es produeix entre els iaios i els néts: les variables que en elles es donen i com influeixen en el desenvolupament personal.

Pel que fa als tallers, també se’n oferiran dos amb una durada de deu hores cadascun. El primer d’ells, ‘Reflexions sobre el cinema espanyol’, estarà dirigit pel professor Carlos Arenas. En ell es repassaran els moments, pel•lícules i noms destacats del cinema espanyol però també es realitzarà un repàs sobre els prejudicis, tòpics i problemàtiques a les que s’ha d’enfrontar.

Per últim, el taller ‘Pintura moderna i postmoderna. De Manet a la tecnologia digital’ serà impartit pel pintor gandià Joan Costa. En ell es repassarà l’obra dels autors més destacats del modernisme, l’impressionisme, el cubisme, l’expressionisme i el pop-art fins a l’arribada de la tecnologia digital.

La matrícula continua oberta. Els cursos són convalidables per dos crèdits de lliure elecció, mentre que els tallers es poden convalidar per un crèdit.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere