Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Experts en bioètica debaten els reptes que planteja la manipulació genètica / UAB

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Manipulacion-genetica-500x333

Els biòlegs Montserrat Boada i Josep Santaló i el filòsof Àngel Puyol participaran al debat “La bioètica: una referència obligada”, que organitza l’Associació d’Amics de la Universitat Autònoma de Barcelona aquest 5 de març, a les 19 h, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya. (Rambla Catalunya, 10. Barcelona)

La tertúlia girarà entorn els interrogants que planteja el desenvolupament de les tècniques de reproducció assistida i de manipulació genètica, progressos científics que avancen en la resolució de problemes de salut alhora que s’apropen als límits ètics d’alguns sectors de la societat.

Montserrat Boada és cap de la secció de biologia del Servei de Medicina de la Reproducció a Salut de la Dona Dexeus, coordinadora del Màster de Biologia de la Reproducció de l’Institut Universitari Dexeus i la UAB i membre del Comitè de Bioètica de Catalunya. Josep Santaló és catedràtic de biologia cel·lular de la UAB i membre de l’Observatori de Bioètica de la UB. I Àngel Puyol és director del Departament de Filosofia de la UAB, professor de filosofia moral i política i autor de nombrosos textos sobre bioètica, justícia i globalització. El debat serà moderat per Montserrat García-Caldés, professora emèrita de biologia cel·lular de la UAB i membre de la junta de l’Associació d’Amics de la UAB.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere