Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Més informació i posicionaments en les eleccions a Rector de la UdL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

 image569A

Publiquem a continuació dos documents sobre les eleccions a Rector de la Universitat de Lleida que es celebraran el dimarts 5 de maig.

 PRIMER

El posicionament públic sobre les candidatures que han fet conjuntament el Consell de l’Estudiantat de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) i el Grup d’Estudiants Independents:

 Benvolguts companys i companyes,

El Consell de l’estudiantat d’ETSEA i el Grup d’Estudiants Independents volem declarar tot el nostre suport a la candidatura Construïm UdL de les eleccions a rector que lidera el Dr. Ramon Canela.

Creiem que una altra manera de governar la UdL és possible i que l’equip que lidera el Dr Canela aportarà més transparència, una millora en la gestió i un bona sintonia entre totes les comunitats que formen part de la nostra universitat.

Valorem positivament que hagin incorporat al programa electoral queixes històriques de la comunitat estudiantil així com el compromís de defensar els interessos dels estudiants davant la Generalitat.

A més cal recordar que durant la passada legislatura els mossos d’esquadra van entrar al Rectorat, s’ha fet un tancament generalitzat de les instal·lacions durant els períodes no lectius i les taxes de les enginyeries varen incrementar un 10% amb el beneplàcit del rector.

Després de deliberar-ho els últims dies, hem cregut oportú manifestar aquest posicionament i invitem a els estudiants i a la comunitat Universitària a dipositar la seua confiança a la candidatura alternativa Construïm UdL.

El 5 de maig som cridats a les urnes. Fes-te escoltar!

Consell de l’Estudiantat d’ETSEA
Grup d’Estudiants Independents

+++

 SEGON

El sindicat Comissions Obreres de la UdL va enviar un QÜESTIONARI als dos candidats a les eleccions de Rector de la UdL per cerca més informació sobre les seves propostes.

El candidat Ramon Canela i equip, el varen contestar, mentre que el candidat Roberto Fernàndez i equip, es va excusar i no l’ha contestat.♦

 Publiquem el “QÜESTIONARI CCOO-UdL / Candidat Ramon Canela” … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere