Premsa universitària de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l'Alguer|dimecres, juliol 15, 2020
Sou aquí: Home » Cultura » Estrena a Barcelona del documental “Kafana” amb el debat: “40 anys d’exili sahrauí. Es pot organitzar un sistema de salut enmig del desert?”

Estrena a Barcelona del documental “Kafana” amb el debat: “40 anys d’exili sahrauí. Es pot organitzar un sistema de salut enmig del desert?” 

compartir

Imagen1

El 28 de maig a les 19:30 hores tindrà lloc l’estrena internacional del documental Kafana (Ja prou) als  Cinemes Girona de Barcelona com a última sessió de la “Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció”.

El documental està produït per Medicus Mundi Catalunya i  per la productora Making DOC, i co-dirigit per Juan Antonio Moreno i  Silvia Venegas.

Kafana explica com es construeix un sistema públic de salut enmig del desert. I és que després de 40 anys d’exili forçat a la hammada algeriana, la zona més inhòspita del desert del Sàhara, el poble sahrauí ha estat capaç d’aixecar un Estat al qual només li falta recuperar el seu territori, el Sàhara Occidental. Kafana (Ja prou) és el sentiment d’un poble que viu en una situació insostenible i que està preparat per tornar a la seva terra.

Hi haurà un debat posterior a la projecció sota el títol de: “40 anys d’exili sahrauí. Es pot organitzar un sistema de salut enmig del desert?” amb la participació de:

Silvia Venegas i Juan Antonio Moreno, co-directors del documental.

Maria Elena del Cacho, farmacèutica, coordinadora del programa de Medicus Mundi Catalunya als campaments sahrauís.

Mohamed Fadel Mohtar, responsable de Sanitat a l’Estat espanyol de la RASD.

Margarida Garcia, responsable de comunicació i educació transformadora de Medicus Mundi Catalunya, com a dinamitzadora del debat

 

Tráiler KAFANA 


Related posts: