PUBLICITAT

Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

En marxa la Conferència CERCA – FAPESP Week 2015 / CERCA institució de Centres de Recerca de Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

research

Avui i demà 29 de maig de 2015 s’està celebrant la Conferència CERCA – FAPESP Week 2015.

Enguany s’organitza la Conferència CERCA conjuntament amb la São Paulo Research Foundation (FAPESP), amb l’objectiu d’obrir el nostre sistema de recerca a possibles col·laboracions amb l’estat de São Paulo, el territori més dinàmic en l’àmbit de recerca i innovació de l’Amèrica del Sud.

La Conferència CERCA és una ocasió única per a que els equips d’investigació del centres CERCA trobin un fòrum comú on exposar els seus punt de vista sobre el sistema de recerca a Catalunya i per mostrar les activitats dutes a terme.

 PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

 

FAPESP WEEK Barcelona

La segona part de la trobada, el 29 de maig, es celebra la FAPESP-WEEK Barcelona, un punt de trobada entre investigadors i investigadores de les principals institucions de recerca brasileres i catalanes.

L’obertura de l’acte anirà a càrrec del Prof. Antonio H. Castro Neto, director del Centre for Advanced 2D Materials and Graphene Research de la Universitat Nacional de Singapur amb la ponència “Two-dimensional materials: from Graphene to Phospherene and beyond”.♦

 PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

 

Conferència CERCA – FAPESP Week 2015 Recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau. Carrer Sant Antoni Maria Claret, 167. Barcelona.

Notícia anterior
Notícia posterior