Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nivells de pol·len en directe al congrés internacional d’Al·lèrgies / ICTA-UAB

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

CGmI7JxWgAAsVSO

La Xarxa Aerobiològica de Catalunya de l’ICTA.UAB oferirà les dades dels nivells de pol·len i espores al·lergògens a l’edifici del Fòrum mentre es desenvolupa el congrés EAACI 2015.

 

Del dia 6 al dia 10 de juny, els investigadors de la Xarxa Aerobiològica de Catalunya (XAC) de l’Institut  de Ciències i Tecnologia Ambientals- Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) analitzaran les mostres d’un captador instal·lat en una terrassa del Fòrum, a la seu del Congrés de la “European Academy of Allergy and Clinical Immunology 2015”. Els investigadors proporcionaran, dos cops al dia, informació sobre els nivells d’al·lergògens i mostraran l’activitat de la Xarxa i la seva utilitat.

Els assistents podran acompanyar els investigadors en la recollida de les mostres del captador situat a la terrassa de l’edifici, així com de preparació de les mostres per a la seva anàlisi. Amb l’ajut d’una càmera i d’un ordinador connectats al microscopi del grup de recerca, els investigadors mostraran com es desenvolupa l’anàlisi palinològica, com es compten, es diferencien i es classifiquen els grans de pol·len i les espores.

Les dades obtingudes es mostraran a l’entrada del congrés, juntament amb dades d’altres estacions de la XAC de Barcelona i rodalies, i també es podran consultar mitjançant una aplicació de mòbil.

L’activitat és un acord entre els organitzadors del congrés, l’Interest Group on Aerobiology and Air Pollution, i la Xarxa Aerobiològica de Catalunya.♦

 

Web del Congrés … CLICAR AQUÍ

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere