Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Congrés de Logopèdia a Catalunya abordarà a Blanquerna – Universitat Ramon Llull els darrers avenços científics en Parkinson, dislèxia i disfàgies

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

teaserbox_3937475

Els propers dies 9, 10 i 11 de juliol Blanquerna -Universitat Ramon Llull acollirà el 4rt Congrés del Col·legi de Logopedes de Catalunya, amb l’objectiu de compartir els avenços i novetats en el món de la Logopèdia i esdevenir un punt de trobada pels professionals del sector.

A l’acte d’obertura hi assistiran Neus Munté, vicepresidenta, consellera de Benestar Social i Família i portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya; Boi Ruiz, conseller de Salut; i Irene Rigau, consellera d’Ensenyament.

El Congrés, que enguany tindrà lloc a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL , ha organitzat diverses ponències, taules rodones i tallers pràctics dedicats a analitzar el llenguatge i la comunicació des de dues vessants: una més educativa, que ocuparà el primer dia del Congrés, i una més neurològica i clínica, que omple el programa del segon dia.

El dia 11 es dedicarà als tallers postcongrés en què s’aprofundirà en els temes tractats durant els dies anteriors.

Els actes previstos pels dies 10 i 11 analitzaran qüestions com ara l’ensenyament de la logopèdia a les universitats, la intervenció en els problemes de comprensió dels alumnes dislèxics, la disfàgia en nadons, el paper del logopeda en casos d’alèxia, la importància de la motivació en la teràpia logopèdica o els resultats de les noves investigacions en la malaltia de Parkinson. A més, el dia 10 a les 18.30h tindrà lloc l’entrega de premis, que comptarà amb la presència de l’actor i doblador Joan Pera.

Els tallers de dissabte aprofundiran en temes com la intervenció logopèdia en casos de tartamudeig, la creació de materials de lectura fàcil per a l’aula, l’ús de Lax Vox –un artefacte que millora la veu dels pacients– o l’avaluació narrativa en alumnat amb TEL.♦

 

Web oficial del Congrés … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere