Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El comerç de proximitat, amb el “Dimarts Emprenedor” / “URV Emprèn”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

mm

El Comerç de Proximitat. Reptes per al futur, és la sessió del “Dimarts Emprenedor” organitzat per “Universitat Rovira i Virgili Emprèn” el 27 d’octubre a les 19 h. a la sala de juntes de l’Ajuntament d’Altafulla.

El comerç de proximitat és l’ànima d’un territori, el dinamitzador, l’ADN del barri o de la comunitat que representa. El seu èxit és l’èxit de tota la població, ja que repercuteix decididament en la seva economia de la mateixa manera que, el seu fracàs, contribueix en la pèrdua de la identitat local.

Darrere de cada empresa, de cada idea, hi ha persones, professionals i famílies. I tot i que les iniciatives individuals són necessàries, no serien suficients per fer front a la ferotge competència d’un mercat globalitzat. Per tant, avui dia són fonamentals els plans integrals que agrupin forces i capitalitzin sinèrgies mitjançant un model concret que aprofiti les oportunitats i faci front a les amenaces. El comerç de proximitat es converteix en un projecte comú, on l’emprenedor necessita eines i no pot sentir-se sol.

El ponent és Ferran Herraiz, economista, professor del Departament d’Economia i Organització d’Empreses de la UB, MBA per aquesta universitat i Senior Executive per ESADE i BABSON; directiu de multinacionals de gran consum i assessor per a diverses empreses.♦

INSCRIPCIÓ … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere