PUBLICITAT

Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Vall d’Hebron Institut de Recerca se suma al Giving Tuesday amb tallers científics i festa a L’illa Diagonal de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

Imagen1

 

#GivingTuesday, el moviment global de solidaritat, se celebrarà per primera vegada a Catalunya el pròxim dimarts dia 1 de desembre. Està promogut per 19 organitzacions no governamentals, d’entre elles el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), i entitats socials amb l’objectiu de fomentar l’acció de donar a través del voluntariat o donacions a més de 180 projectes inscrits a www.givingtuesday.cat. El moviment és una crida a la societat més enllà de les campanyes de Nadal i té el seu origen als Estats Units.

El lema de la campanya del VHIR al web de #GivingTuesday és Apadrina a un jove investigador. Inverteix en salut, inverteix en vida. Els diners que es recaptin a través d’aquesta iniciativa es destinaran al Programa de beques predoctorals per a la formació de joves investigadors.

El divendres 27 de novembre de 16h a 19h, el VHIR realitzarà un acte de la campanya al centre comercial l’Illa Diagonal de Barcelona amb diferents accions divulgatives, gratuïtes i obertes a tothom: música, tallers científics a càrrec dels investigadors del grup de Recerca Biomèdica en Ginecologia, accions de sensibilització per animar a més persones a unir-se als ja més de 1.200 Amics de la recerca a Vall d’Hebron. A més a més, des de les 12 del migdia hi haurà captadors al centre comercial, informant sobre la possibilitat de ser Amic del VHIR. L’esdeveniment a l’Illa Diagonal coincideix amb el conegut com Black Friday, un dia de consum, una bona oportunitat per conscienciar a tothom de donar per la recerca.

 

AGENDA

Dia: divendres 27 de novembre

Horari: de les 16.00 a les 19.00 hores.

Lloc: planta 1 de L’Illa Diagonal

Tallers científics

  • El cos humà
  • Construeix una molècula d’ADN amb llaminadures
  •  Extracció d’ADN d’un tomàquet

 

Taula informativa

  •  Què fem al VHIR
  • Fes-te ‘Amic de Vall d’Hebron’

 

Fes suport a la Recerca

§  Venda de samarretes, gorres, tasses i bosses del VHIR amb missatges compromesos i solidaris

 

Fes-te una foto amb la bata d’investigador del VHIR

Coneix la VHIR, la nostra mascota

Actuació musical

§  16.30-17.00 Actuació de la Coral de l’Hospital Vall d’Hebron al vestíbul de l’AC Hotel Diagonal l’Illa, a una de les entrades del centre comercial.♦

 

IMATGE: Foto de l’equip investigador que farà els tallers amb cartells de suport al Giving Tuesday. 

Notícia anterior
Notícia posterior