Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Fundació Solidaritat Universitat de Barcelona engega noves accions socials a cinc municipis de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

solidaritat_ub_zona_nord

La Fundació Solidaritat UB ha signat aquest novembre diferents acords de col·laboració amb entitats de la Zona Nord del districte de Nou Barris de Barcelona en l’àmbit de la promoció del desenvolupament social, econòmic, educatiu i cultural. L’objectiu és enfortir les capacitats de gestió i d’organització d’activitats d’incidència social.

En el marc d’aquests convenis —i amb la col·laboració del projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de l’Obra Social la Caixa—, s’han cedit vint equips informàtics a set entitats que els han sol·licitat i han subscrit l’esmentat acord. Es tracta de l’Associació de Veïns de Ciutat Meridiana, l’Escola Ferrer i Guàrdia, l’Escola Elisenda de Montcada, l’Escola Mestre Morera, l’Escola Bressol Municipal L’Aqüeducte, el Col·legi Mare Alfonsa Cavin i el Centre d’Educació Especial Sant Joan de la Creu. Aquesta és una més de les activitats que està desenvolupant Solidaritat UB des del 2014 en el marc del projecte d’intervenció socioeducativa impulsat a Torre Baró i, per extensió, a la Zona Nord de Nou Barris.

D’altra banda, durant el mes de novembre també s’ha signat el conveni corresponent a l’aprovació per part de l’Obra Social la Caixa del projecte Positivitzant la interculturalitat en l’Eix del Besòs-Barcelonès Nord, en el marc de la convocatòria d’enguany de projectes d’acció social i interculturalitat. Aquest projecte, impulsat per Solidaritat UB i amb participació de la Fundació Formació i Treball, l’associació cultural La Rotllana i l’empresa Sistemes Mediambientals, preveu accions en els àmbits de la inserció sociolaboral de joves, l’educació en valors a través de l’esport, l’educació secundària i activitats de carrer amb entitats i associacions de veïns. El projecte, a més de la Zona Nord de Nou Barris, abasta els municipis de Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Badalona.♦

 

IMATGE: Filiberto Bravo, president de l’Associació de Veïns de Ciutat Meridiana; Xavier López, director de Solidaritat UB; Cristina González, mestra de l’Escola Elisenda de Montcada, i Carme Panchón, vicerectora d’Administració i Organització, durant el lliurament de material informàtic a entitats de la Zona Nord de Nou Barris.

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere