Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Parc Científic i Tecnològic Agro alimentari de Lleida acull un nou “Cafè amb la Recerca” de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

user-research-testing-600x428-300x214

El “Cafè amb la Recerca”, impulsat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), és un punt de trobada en un format molt proper entre entitats de recerca i empreses per trobar possibles vies de col·laboració.

Aquest 10 de desembre, diferents empreses del sector agroalimentari coneixeran in situ l’oferta de serveis cientificotecnològics del parc lleidatà.   

 

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) acollirà aquest dijous 10 de desembre (16.30 h, Parc de Gardeny, edifici CeDiCo, 1a planta, Lleida) un nou “Cafè amb la Recerca”, punt de trobada entre ciència i empreses organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) amb el patrocini d’Ibercaja, membre del patronat d’aquesta entitat. En aquest marc, diferents empreses del sector agroalimentari coneixeran in situ l’oferta de serveis cientificotecnològics del parc per tal de trobar possibles vies de col·laboració.  

L’acte comptarà amb la participació de José María Santos, responsable d’Institucions i Col·lectius Arc Mediterrani d’Ibercaja; Joan Girona, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya; i Laura Rubio, directora de Comunicació i Divulgació de la FCRi; i se centrarà en una presentació a càrrec de Josep Clotet, director del PCiTAL.

L’objectiu del “Cafè amb la Recerca” és conèixer possibles punts d’interès entre les recerques dels centres i els reptes de les empreses, per iniciar possibles projectes de col·laboració. La FCRi organitza aquestes sessions per establir ponts de connexió entre recerca i teixit industrial dins del seu programa Ciència-Empresa, que busca alinear reptes d’innovació d’empreses del sector productiu amb els científics, tecnòlegs i emprenedors que disposin de les millors capacitats per a resoldre’ls. 

Alhora, el programa aspira a captar fons de finançament privats per a projectes de recerca d’universitats o centres que puguin resoldre necessitats productives concretes de la indústria catalana. Un total de 100 empreses de diversos sectors industrials i 10 centres de recerca han participat en les 9 sessions del “Cafè amb la Recerca” dutes a terme des de maig de 2014.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere