Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El projecte ENTITLE coordinat per l’ICTA-UAB publica un manual d’Ecologia Política per a ONGs

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

La Xarxa Europea d’Ecologia Política (ENTITLE- European Network of Political Ecology), coordinada per l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB) ha publicat en col·laboració amb el Centro di Documentazione sui Conflitti Ambientali (CDCA) el llibre “Political Ecology for civil society”, un manual elaborat per investigadors de doctorat i postdoctorals de la xarxa.

Adreçat al públic en general i molt especialment a les organitzacions de la societat civil i a la ciutadania que participa de manera activa en conflictes socioecològics, el manual ofereix una visió entenedora de l’Ecologia Política, aportant eines intel·lectuals i pràctiques basades en les experiències com a “activistes-acadèmics” o “acadèmics compromesos” d’una nova generació d’ecologistes polítics.

Organitzat entorn dels cinc temes principals del projecte ENTITLE (els conflictes ambientals, el capitalisme del desastre, els moviments socials, els comuns i la democràcia), el llibre explica quines són les contribucions de l’Ecologia Política, defineix conceptes clau i il·lustra la teoria, els mètodes i les eines a través de l’estudi de casos per facilitar als lectors coneixements accessibles i transferibles. El manual també busca reflexionar sobre com els diferents estudiosos han definit aquesta relació acadèmics-activistes i pretén millorar la col·laboració entre la societat civil i l’acadèmia amb el propòsit de transformar les injustes i insostenibles condicions socioecològiques actuals.

ENTITLE és una xarxa transnacional de 13 universitats, dues ONG i una consultora finançada a través del Marie Curie International Training Network Program de la Unió Europea i coordinada pel Prof. Giorgos Kallis de l’ICTA-UAB.♦

Manual … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere