Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

PAPIs Connect: la UPV seu de la conferència d’intel·ligència artificial aplicada a negocis

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ppl

El Paranimf de la Universitat Politècnica de València (UPV) acull els dies 14 i 15 de març la celebració de PAPIs Connect, la conferència internacional d’API (interfícies d’aplicacions de programació) i app dirigida a directius, innovadors, desenvolupadors i, en general, a qualsevol persona amb capacitat de decisió en negocis i companyies de tot tipus.

Un cartell d’excepció

Nuria Oliver, directora científica de Telefònica R and D; Greg Lamp, cofundador de Yhat; Ramón López de Mántaras, director de l’Institut de Recerca en Intel·ligència Artificial del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC); Natalino Busa, investigador d’ING als Països Baixos; José Hernández Orallo, professor de la UPV, o JoEllen Lukavec, ambaixadora de Seguretat en Intel·ligència Artificial de GoodAI, són alguns dels ponents que componen un programa d’excepció, integrat per personalitats de prestigi internacional procedents dels Estats Units, el Regne Unit, Holanda, França, Portugal i Alemanya, a més d’Espanya.

Batalla d’empreses emergents el guanyador o guanyadora de la qual decidirà un algorisme d’aplicació predictiva

Intel·ligència artificial per a les finalitats socials, aplicacions per a empreses, fintech i un llarg etcètera seran els temes tractats en la conferència, en la qual, a més, per primera vegada, es durà a terme una batalla d’empreses emergents la persona guanyadora de la qual decidirà un algorisme d’aplicació predictiva, sense intervenció humana.

Aquest algorisme, fruit de la col·laboració entre Telefónica Open Future i BigML, predirà el possible èxit o no de l’empresa emergent, i així, ajuda els inversors a saber si han d’apostar per una determinada empresa recentment creada.

Inscripció més econòmica per a membres de la comunitat universitària de la UPV

Els membres de la comunitat universitària de la UPV interessats a assistir a la conferència podran fer-ho per un preu més econòmic (50 euros) pel que fa a l’entrada normal (195 euros). Per a això, s’hi han de registrar amb l’adreça de correu de la UPV i introduir el codi promocional UPV50.♦

 

Web Oficial de PAPIs ConnectCLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere