Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPF guanya la Lliga de Debat Universitària 2016

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

guanyadors UPF

L’equip de la Universitat Pompeu Fabra, compost per Marcel Birulés (capità), Oriol Bosch, Núria Vicens, Laia Climent, David Prat i Ariadna Romans, s’imposa a la final a la Universitat de Girona. A més, David Prat (UPF), millor orador de la Lliga, i la Universitat Autònoma de Barcelona, millor equip per votació dels participants.

L’equip de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) s’ha imposat avui al de la Universitat de Girona a la final de la Lliga de Debat Universitària 2016 de la Xarxa Vives d’Universitats, que ha tingut lloc a la Universitat Politècnica de València (UPV) des de dilluns 25, en torn al tema «Cal demostrar uns mínims de coneixements polítics per tenir dret a vot?». El Paranimf del Rectorat ha acollit aquest migdia la final de la competició, amb la presència del president de la Xarxa Vives i rector de la UPV, Francisco José Mora, i del 2n tinent d’alcalde de l’Ajuntament de València, Jordi Peris.

L’equip campió està compost per Marcel Birulés (capità), Oriol Bosch, Núria Vicens, Laia Climent, David Prat i Ariadna Romans, mentre que l’equip subcampió el formen Omar Habbab (capità), Belen Toboso, Nil Sicart, Josep Nomdedéu, Roger Civit i Mar Llambí. El premi al millor orador ha recaigut sobre David Prat, de la UPF. Finalment, el guardó al millor equip triat per la resta de competidors, ha estat per a la Universitat Autònoma de Barcelona. Així s’ha tancat una edició rècord de la Lliga, amb 70 alumnes de 14 universitats (Alacant, Autònoma de Barcelona, Barcelona, Girona, Illes Balears, Internacional de Catalunya, Jaume I, Lleida, Miguel Hernández d’Elx, Oberta de Catalunya, Politècnica de València, Pompeu Fabra, Ramon Llull i Rovira i Virgili).

Durant l’acte de cloenda i lliurament de premis, Francisco José Mora ha agraït el treball dels jutges de la competició universitària. Comandats pels caps de jutges Pere Rostoll i Gemma Espigares, han format part del jurat Pere Miquel Campos, Frnacesc Balanzà, Lluïsa Crespo, Gabriel García, Reis Juan, Néstor Joan Novell, Alba Martínez i Ismael Vicedo. Al seu torn, Jordi Peris ha destacat que el debat, més enllà de la competició, «és també escoltar i arribar a construir acords i punts intermedis» i ha afirmat que el diàleg és clau per a la cohesió social.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere